De Sincerity collectie staat bekend om haar betoverende charmante japonnen, maar de nieuwste 2018 collectie voegt hieraan nog eens figuurvriendelijke silhouetten, unieke halslijnen en open rug partijen aan toe. 

De bruidscollectie van Sincerity is ontworpen voor de charismatische en klassieke bruid die de perfecte prinsessenjurk zoekt die geschikt is voor een sprookjesfeest!  De diversiteit van de collectie voldoet aan de behoeften van elke bruid die gracieuze romantiek zoekt.

Verschillende modellen gaan samen met losse accessoires, zoals bolero's en ceintuurs, zodat zij met deze verscheidenheid aan keuzes met alle gemak hun uitstraling kunnen veranderen van ingetogen op de ceremonie naar uitbundig op de receptie.

Deze collectie toont delicate zorgvuldig geplaatste borduursels op de rok welke de japonnen heel bijzonder maken van de top tot teen.

Klik op de foto om de collectie te bekijken.

De jurken die je bij ons op de site ziet, hangen ook echt in de winkel en zijn de meest populaire en trendy trouwjurken van de leverancier op dit moment.