fbpx

Bruidsschoenen

Bij jouw prachtige bruidsjurk horen natuurlijk ook bijpassende bruidsschoenen.

Xsasa biedt een ruime keuze uit kwaliteitsmerken van exclusieve bruidschoenen in diverse modellen en pasvormen. Onze trouwschoenen zijn leverbaar vanaf maat 35 t/m 43.

Het is belangrijk om op tijd op zoek te gaan naar schoenen, zodat je voldoende tijd hebt om in te lopen. Wil je er zeker van zijn dat je geen last van je voeten krijgt, dan is het misschien verstandig om te kiezen voor een schoen met een hak niet hoger dan 5 cm.

Schoenen met een dichte hiel, brede hak en een bandje om de enkel lopen het stevigst. Ben je echter gewend om op hakken te lopen dan zijn er ook vele elegante schoenen met een hogere hak. Wil je nu graag een gekleurde schoen, dan is dat geen probleem.

Alle schoenen uit de Rainbow collectie kunnen gekleurd worden (is ook leuk als je de schoenen na de bruiloft nog eens wilt dragen). Houd er wel rekening mee dat het verfproces ongeveer drie weken duurt.

Wil je alvast een indruk op doen van alle schoenen die wij verkopen of wil je nu direct bestellen ga dan naar onze Xsasashop.