Benieuwd naar de nieuwste trends voor 2019?  Klik dan hier.

SPECTACULAIRE RUGPANDEN

Spectaculaire-rugpanden

Evenals vorig jaar zijn er ook dit seizoen schitterende rugpanden in de collecties: o.a. diepe, lage ruggen of rugpanden met kant op huidkleurige tule, zodat het de zogenaamde tattoo-look heeft.

 

LAAGJES ROKKEN

Rokken van tule, de zogenaamde "handkerchief" (zakdoekjes) stijl met “horsehair” band (nee, het is geen paardenhaar, maar door de rokken op deze manier met band te verwerken, lijkt het op de manen van een paard….).

 

SOEPELE STOFFEN

 

Ook het komend jaar zijn veel bruidsjaponnen gefabriceerd van schitterende soepele stoffen. Het draagt heerlijk zwierig en luchtig.

 

OFF-SHOULDERBANDJES

Deze look is alleen voor de “show”, want echt nut hebben deze schouderbanden niet (ze zijn soms eerder wat onhandig, vooral als je veel handen moet schudden). Maar het ziet er wel erg mooi (royal) uit.

Ga je voor een strapless trouwjurk en wil je ook graag zulke schouderbandjes, dan kun je altijd in overleg met de coupeuse bekijken of de schouderbanden er voor je bijgemaakt kunnen worden.

 

SPLIT

Jouw benen mogen ook gezien worden. Fantastische bruidsjurken met een split, vaak uitgevoerd in mooie soepele stoffen.

 

MOUWEN

Mouwen van tule (ivoor of huidskleur) met kant erop blijven in collectie van 2018. Er zijn japonnen met lange mouwen, driekwart mouwen en korte mouwtjes

 

ILLUSION

De nieuwste trends: Het lijkt net alsof je huid door de stof heen schijnt, maar dat is dus illusie. Door het verwerken van huidkleurige tule onder het kant krijg je dit effect.

Vaak kun je een bruidsjapon met de illusion-look ook wel in het ivoor bestellen, zodat het “nude” effect verdwijnt.

Sommige merken, o.a. La Sposa, hebben een afneembare huidkleurige body in de binnenkant van de bruidsjapon verwerkt.

 

3D LOOK

Door het verwerken van speciale kant, die min of meer bovenop de stof is vastgezet, creëren de designers de zogenaamde 3D look. Het geeft een prachtig effect aan je trouwjurk.