fbpx

Ook dit jaar hadden we weer een bijzonder succesvolle  Xsasa bruidsshow bij de Rietschans aan het Paterswoldse meer in Haren, met 2 bruidsshows, één in de middag en één in de avond.

Voor de deur stond een prachtige limousine van Limousine Service Groningen.

Binnen konden de gasten genieten van hun welkomkomstdrankje. Daarna plaatsnemen in de comfortabele fauteuils aan de catwalk in de Rietschans.  De show begon met een welkomstwoord van onze “ladyspeaker” en shopmanager Natalie Kah.

De opkomst van de 1ste mannequin was spectaculair: model Nikenia van Jamm Models kwam al zingend in een prachtige japon op.

Er volgde een fantastische show met tientallen trouwjurken uit de 2019 collectie. De muziek en de catwalk was verzorgd door Soundmasters.

De trustpilaren op de catwalk waren prachtig gedecoreerd door BloemigKado, die ook de bruidsboeketten, die de modellen droegen, verzorgde.

Na afloop van de show konden de gasten onder het genot van drankjes en heerlijke hapjes de bruidsjurken, die geshowd waren, bekijken. Tevens kon men bij onze “bruidspartners”  langs voor een praatje en een eventuele boeking: een dj boeken bij Soundmasters, informatie inwinnen omtrent trouwpakken voor de heren bij Klaas van der Werff, bij fotograaf Jeroen Koeten de albums bekijken en informatie vergaren, bij De Fotodoos kon een ieder die het wilde op een (komische) foto, die direct mee naar huis kon

Ook werden er een 3-tal prijzen verloot onder de gasten.

 ‘s Avonds brachten The Great Borrelnootjes (een perfecte muzikale aanvulling voor jullie trouwfeest) de stemming er in met hun muziek.

We danken iedereen die meegewerkt heeft aan dit event voor hun geweldige inzet.

Team Xsasa bruidsmode

 

P.S. binnenkort volgen de foto’s!