Laagste prijs garantie - Xsasa Bruidsmode

Reserveer voor onze bruidsshow 2019 in Haren. Ga jij volgend jaar trouwen en wil je weten wat de nieuwste trends zijn voor het komende seizoen en ben je benieuwd naar onze 2019 collectie? Reserveer dan op tijd jouw tickets!

Na een zeer succesvolle en uitverkochte Xsasa bruidsshow, afgelopen jaar bij De Rietschans aan het Paterswoldse meer organiseert Xsasa op zondag 7 oktober 2018 opnieuw een exclusieve bruidsshow op deze toplocatie. Tijdens de show presenteren onze mannequins een prachtige selectie bruidsjurken uit onze nieuwe 2019 bruidsmode collectie

Locatie: De Rietschans - Datum: 7 oktober 2018 

Afgelopen jaar waren de beschikbare tickets al snel uitverkocht. Om meer aanstaande bruiden in de gelegenheid te stellen, om deze exclusieve bruidsmode show bij te wonen, gaan we dit jaar 2 shows draaien. De inloop/ontvangst voor de middagshow start om 13.45 uur en de show gaat om 14.30 uur van start. Voor de avondshow verwelkomen wij onze gasten graag vanaf 18.45 uur. De show start vervolgens om 19.30 uur.  

Een heerlijk uitje

Je wordt ontvangen met “bubbels” en kunt vervolgens in een sfeervolle setting gaan genieten van een gevarieerde show. Je ziet de mooiste merken en de nieuwste trends voorbij komen, exclusief bij Xsasa. Het belooft weer een bijzonder leuk event te worden, echt een middag of een avondje uit!

Na afloop is er alle gelegenheid voor nadere oriëntatie met muziek en gratis hapjes en drankjes. De geshowde bruidsjurken zijn te bekijken en ook zijn er een aantal geselecteerde bruidspartners aanwezig, waar je informatie kunt inwinnen. En natuurlijk nog een leuke verrassing voor als je weer naar huis vertrekt.

Bruidsshow exclusief voor aanstaande bruiden

Ga jij trouwen in 2019, noteer dan deze datum alvast in je agenda en schrijf je in. Om zoveel mogelijk aanstaande bruiden de mogelijkheid te bieden de show bij te wonen kun je maximaal 2 tickets bestellen (elke aanstaande bruid 1 introducee). De tickets kosten € 7,50 in de voorverkoop.

Reserveer nu je ticket

De Xsasa bruidsshow is uitsluitend toegankelijk op vertoon van een geldige uitnodiging/ticket. Het aantal beschikbare plaatsen is gelimiteerd! Wil jij er ook bij zijn, wacht niet te lang, reserveer op tijd en bestel nu je ticket.