fbpx

DOE MEE en win een trouwjurk!

Ben jij deze week in Groningen en ga je binnenkort trouwen? Doe dan nu mee en maak kans op een trouwjurk van 1500 euro. Als jij de gelukkige winnaar wordt, dan nodigen wij je uit in onze sfeervolle bruidszaak, waar jij jouw droomjurk GRATIS kunt uitzoeken uit onze nieuwste collecties tot een bedrag van 1500 euro!

 

De inschrijving is gesloten. Dinsdag 20 november om 17.45 uur wordt de uitslag bekend gemaakt.

Deze is via Facebook livestream rechtstreeks te volgen op onze Xsasa Facebookpagina. Wil je dit zien, volg ons dan!

WAT MOET JE DOEN

That’s all! wink en dan maak jij kans op de GRATIS trouwjurk van 1500 euro. Zie verder de "Spelregels".

DE LEUKSTE FOTO!

We hebben nog een prijs! Jouw foto doet ook automatisch mee met "de leukste foto". De foto die de meeste stemmen krijgt wint een accessoire pakket t.w.v. € 500,-. Hoe origineler jouw foto is, des te meer kans je maakt op deze extra prijs!

DOE ORIGINEEL, MAAK DE LEUKSTE FOTO!

UITSLAG EN PRIJSUITREIKING

Op dinsdag 20 november wordt de winnaar van de trouwjurk bekend  gemaakt. De trekking kun je volgen op social media. Hou daarom onze berichtgeving via nieuws en social media in de gaten. 

Van 22 tot 25 november kan er gestemd worden op de Xsasa site op de leukste foto. Iedereen kan een stem uitbrengen. Dus als je denkt dat jij de leukste foto hebt gemaakt, kan je jouw vrienden of familie vragen om op jou te stemmen. De foto met de meeste stemmen wint. De winnaar van de foto, die de meeste stemmen heeft gekregen, wordt bekend gemaakt op maandag 26 november.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking aan de winnaars van de trouwjurk en van het accessoire pakket zal onder het genot van een hapje en een drankje plaatsvinden op woensdag 28 november om 19.30 uur bij Xsasa in Groningen. Een verslag hiervan komt ook op Xsasa.nl en op onze social media kanalen.

DE SPELREGELS

Voor deelname gelden de volgende spelregels:

  • Aanstaande bruiden,die in november of december 2018 of in 2019 gaan trouwen, kunnen meedoen.
  • Jouw foto moet uiterlijk bij ons binnen zijn op 18 november om 24.00 uur: dan stopt de inschrijvingstermijn.  
  • De foto moet voldoen aan de richtlijn (de naam Xsasa duidelijk leesbaar in beeld) en je moet kunnen aantonen dat de foto voor 19 november door jou op je eigen Facebook account is gepost.
  • Jouw online pasafspraak bij Xsasa (of bij ons Bruidsmode Atelier) moet voor 19 november zijn ingepland en dient in de maand november of december 2018 plaats te vinden.
  • Heb je al een toekomstige pasafspraak staan, of heb je onlangs jouw trouwjurk bij Xsasa (of ons Bruidsmode Atelier) besteld en is deze nog niet afgeleverd, dan mag je ook meedoen!  Heb je al een eerste pas sessie gehad en ga je voor 19 november 2018 nog bestellen, ook dan mag je nog meedoen. 
  • Door mee te doen ga je ermee akkoord dat we voor deze actie jouw naam en foto kunnen gebruiken voor publicatie en dat we jou per mail mogen benaderen.